Partners

Partners

Wij geloven bij Business Talent Network erg in onze eigen kracht maar ook in die van anderen. In een wereld waar delen en samenwerken niet meer weg te denken is heeft Business Talent Network daarom meerdere strategische partnerships. Naast deze partnerships staan wij bij Business Talent Network altijd open voor nieuwe samenwerkingen.

Per jaar solliciteren duizenden net afgestudeerden talenten voor een traineeship of een ander talentprogramma. Diverse klanten vragen ons mee te denken bij de ontwikkeling en de uitvoering hiervan. Vanuit een positieve en betrokken instelling benaderen wij de nieuwe generaties. Veel aandacht voor het individu, ruimte voor zingeving, concrete toepassingen, werken vanuit de praktijk en altijd de vertaling naar de werkvloer. Wij begeleiden talenten van ‘high potential’ naar ‘high performer’.

FD Mediagroep is de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland. Grote pijlers zijn de twee krachtige, journalistieke nieuwsmerken BNR Nieuwsradio en Het Financieele Dagblad. De redacties weten dagelijks met topjournalistiek en ‘need to know’ content een krachtige groep van professionals, zakelijke beslissers en welstandigen aan zich te binden. Hierbij worden zij 24/7 gevoed door een netwerk van topondernemers, politici, opiniemakers en vakspecialisten.

Recruiters United is de onafhankelijke community voor recruitment- en arbeidsmarktprofessionals in Nederland. De kernactiviteit is het aanbieden van inspirerende events.

Recruiters United gaat daarin voor het delen van kennis, innovatie, bewezen cases en sprekers met inhoud en kennis van het vak. Business Talent Network heeft samen met Recruiters United het jaarlijks terugkerende Recruitment Innovation Event ontwikkeld waarbij innovatie binnen de recruitment wereld centraal staat.

PiCompany, 100% dochter van GITP, biedt een gevarieerd aanbod van e-HRM-producten voor P&O’ers, managers, medewerkers én sollicitanten. Door het implementeren van deze kwalitatief hoogwaardige e-HRM oplossingen biedt

PiCompany zichtbaar en direct resultaat. Bijvoorbeeld in het kader van talent management, performance management, leiderschap, selectie, competentieontwikkeling en HR analytics. Kijk voor meer informatie op www.picompany.nl

Meer weten over onze partnerships?